WELVERDIENDE ONTSPANNING

 

GENIET!Bijna is het weer zover, vakantie!!! Maanden naar uitgekeken, bestemming uitgezocht, nu de koffers gepakt. Even ontsnappen aan de hectiek van alledag en tijd voor ontspanning en genieten. Afwezigheidsmelding staat aan, laptop blijft thuis. We hoeven even niet bereikbaar te zijn. Tijd voor andere zaken zoals welk stadje gaan we bezoeken? Doen we dat in de ochtend of in de middag? Eten we op de camping of eten we toch weer bij dat leuke restaurantje aan het strand? Ook hier keuzes maken, niet alleen op je werk maar ook privé!

En als je dan toch bezig bent, dan kan je ook tijd nemen om zelf wat keuzes te maken voor als je weer terug bent in Nederland. Doe ik nog de juiste dingen? Waar wil ik mee stoppen en waar wil ik mee doorgaan? Waar wil ik nog in ontwikkelen en groeien?’.

Het afgelopen jaar zijn wij in ieder geval weer druk bezig geweest met ons verder te ontwikkelen. Nu gaan wij er een paar weken tussenuit en wensen u een welverdiende, ontspannen en inspirerende vakantie toe.

En bent u tijdens uw vakantie geïnspireerd geraakt en toe aan nieuwe ontwikkelstappen, neem dan na de vakantie (uit)gerust contact met ons op.