Wij

Ellen en Peter Doors to ImprovementWie zijn wij?

Wij zijn gedreven organisatiecoaches, die mens en organisatie verbinden in hun beider ambities en talenten. Doors to Improvement hebben wij vanuit die visie opgericht. En daarmee onze kracht, expertise en ervaring gebundeld en versterkt.

Vanuit de vrijheid en ruimte om onszelf door te ontwikkelen met uitdagende opdrachten en verrijkende studies is onze horizon in de afgelopen jaren van zelfstandig ondernemerschap enorm verbreed. De steeds veranderende omgevingsfactoren vragen daarbij de nodigde flexibiliteit en creativiteit. Dit maakt ondernemen voor ons zo interessant en die opgedane kennis en ervaring delen we graag met anderen.

Ellen en Peter Doors to ImprovementWat doen wij?

Met enthousiasme en passie adviseren wij organisaties over verbetering en/of verandering van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. De ogenschijnlijke stabiliteit van uw organisatie is aan continu veranderende impulsen van buitenaf én van binnenuit onderhevig, waardoor bijsturen en ontwikkelen bij een onderneming drijven hoort. Met methoden als Lean en Six Sigma, SCRUM, Personal Color, Profilizer en systemisch werk, (bege)leiden wij uw organisatie naar een alerte organisatie, die nog efficiënter en productiever zal gaan werken en nog beter in staat zal zijn in te spelen op de veranderende omstandigheden. De organisatie en haar medewerkers worden flexibeler, communiceren beter met elkaar en onderling, processen worden vloeibaarder en meer in flow, waardoor de kosten reduceren. Kansen worden gecreëerd, zodat ook de omzet zal groeien en klanten nog meer tevreden worden.

Met leiderschapsontwikkeling, teamtrainingen (al dan niet zelfsturend) en coaching on the job borgen wij gedurende en na afloop van het veranderproces de ingezette weg naar continue verbetering. Duurzaam, innoverend en maatschappelijk betrokken.

Maak uw organisatie sterk voor de continue groei van mens en organisatie!

We zien uit naar een mooie samenwerking!