NIEUWE WEBSITE DOOR LIME CREATIONS

Lime Creations reclame en grafisch ontwerp uit Brielle heeft hard gewerkt aan een website voor Doors to Improvement. Naast een mooie huisstijl is er een website gemaakt, voorzien van de nieuwste techniek geheel in de huisstijl van Doors to Improvement. De bedoeling is om met deze website huidige en potentiële klanten te informeren wie we zijn en welke diensten we aanbieden. De website is geheel responsive op tablet en telefoon.

Wie is Lime Creations

Lime Creations is een full-service reclame en grafisch ontwerp bureau gevestigd binnen de stadsmuren van Brielle (Voorne-Putten), vlakbij de N57 richting Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Rotterdam. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen: van een logo tot een compleet in de huisstijl vormgegeven advertentie, brochure of website. Samen met jou bepalen we het ontwerp. Daarnaast verzorgen wij ook al je drukwerk. Of het nu gaat om briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, posters, banners, stickers, vlaggen, kalenders, autobelettering of zelfs relatiegeschenken; alles is mogelijk. Ook kunnen wij tegen gereduceerd tarief advertenties voor je plaatsen in diverse kranten. Naast maatwerk CMS websites maken wij nu ook low-budget WordPress websites die u zelf kunt beheren.

Creatief, ambitieus, flexibel, gedreven en soms ‘gezond eigenwijs’, maar altijd service- en klantgericht is de beste omschrijving voor onze werkwijze waarbij kwaliteit, duidelijkheid en een realistische prijs het uitgangspunt zijn. Wij onderscheiden ons mede door onze persoonlijke communicatie en hebben inmiddels al heel wat opdrachtgevers blij gemaakt.

Neem een kijkje op onze website: www.limecreations.nl