SLAGVAARDIG NAAR WERK

De afgelopen maanden heeft Doors to Improvement samen met MKB Rotterdam en de deelnemende gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nissewaard de projectorganisatie opgezet om dit meerjarige initiatief een succes te laten zijn.

Kansen bieden voor werkzoekenden op een baan, kansen voor de MKB-ondernemer om te groeien. Dat is het doel van MKB Werkoffensief. De belangrijkste doelgroep aan de werknemerskant zijn allereerst de mensen uit de bijstand. Zij moeten zo snel mogelijk weer aan het werk.

In een later stadium van het project komen ook de doelgroepen van school naar werk en van werk naar werk aan bod. MKB Werkoffensief heeft voor werkgevers een aantal mooie voordelen. Zo kun je op één plek met één aanspreekpunt terecht met al je vragen en hulp bij werving van geschikte kandidaten.

Op HalloWerk (een online matchingsplatform van de gemeente dat werkzoekenden en werkgevers direct met elkaar in contact brengt) kun je ook zelf zoeken naar geschikte kandidaten voor openstaande functies. Door subsidieregelingen krijg je als werkgever budget om werknemers om te scholen en op te leiden.

Al met al een mooi initiatief waar wij als Doors to Improvement terecht trots op zijn om aan te mogen bijdragen.