MOMENTUM

De website vandaag LIVE en meteen een opportunity … We twijfelden geen moment toen Bob van Giesen, algemeen adjunct directeur van Van Asselt Adviseurs & Accountants, ons in de brainstormfase aanbood om Doors to Improvement in hun nieuwsbrief van april 2017 met een vliegende start op de kaart te willen zetten.

Onder druk wordt alles vloeibaar. Deze deadline, gewild of ongewild, heeft onze motivatie en inspiratie nog meer versterkt om de ontwikkeling van Doors to Improvement te versnellen en focus te blijven houden. De inspiratie vloeide zichtbaar voor onze omgeving!

Bob, een warm dankwoord is op zijn plaats voor jouw vertrouwen!

 

De presentatie van onze organisatie kunt u op http://www.asselt.nl/nl/onze-klanten/het-woord-aan vinden (zie ook hieronder). Scroll naar onze presentatie.

Ons artikel in de nieuwsbrief vindt u op http://www.asselt.nl/nl/tips-en-themas/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-april-2017_2.

“In onze nieuwsbrief stelden ze zich al voor: Ellen Mol en Peter Nagelkerke van Doors to Improvement. Lees vooral verder dan weet u waar Doors to Improvement voor staat. Maar eerst een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Doors to Improvement en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn twee gedreven organisatiecoaches, die mens en organisatie willen verbinden in hun beider ambities en talenten. Doors to Improvement hebben wij vanuit die visie opgericht. En daarmee onze kracht, expertise en ervaring gebundeld en versterkt.

Waarom zijn jullie ondernemer geworden?
Zelfstandig ondernemen biedt ons de vrijheid en ruimte om door te ontwikkelen met verrijkende studies, uitdagende opdrachten en een verbrede horizon. De steeds veranderende omgevingsfactoren vragen daarbij de nodigde flexibiliteit en creativiteit. Dit maakt ondernemen voor ons zo interessant en die opgedane kennis en ervaring delen we graag met anderen.

Wat doen jullie met je onderneming?
Organisaties adviseren over verbetering en/of verandering van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. Leiderschapsontwikkeling, teamtraining (al dan niet zelfsturend) en coaching on the job nemen daarbij vanzelfsprekend ook een belangrijke plaats in om het veranderproces duurzaam te borgen. Wij bekrachtigen en (bege)leiden projecten met enthousiasme met als effect, dat onze opdrachtgevers zich sterk gaan maken voor een continue groei van mens en organisatie.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Voor een opdrachtgever in de zorgsector hebben wij Van Asselt geselecteerd als accountantskantoor vanwege haar professionaliteit, gedegen kennis, hoge mate van betrokkenheid en prettige omgang. Aspecten, die voor ons van groot belang zijn bij de keuze voor een duurzame samenwerking en die onze verwachtingen ruim hebben overtroffen.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
We ervaren veel synergie, omdat zowel Van Asselt als wij topkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!”

Peter en Ellen Doors to improvement - window of opportunity